25-26 nov 2023
LIMBURGHAL GENK (BE)
za/zo 10u - 18u

Tickets verkrijgbaar aan de inkom van de Limburghal of:

KOOP UW TICKETS ONLINE

Met grote internationale verkoops- en 2de handsbeurs!

Euromodelbouw 2023

Op zaterdag 25 en zondag 26 november 2023 (telkens van 10 tot 18u) kan iedereen weer wegdromen op de grootste modelbouwbeurs van Belgiƫ. In de Limburghal te Genk maken honderden met radio-controle gestuurde boten, trucks, drones, vliegtuigen, auto's, duikboten, helikopters, tanks, grondverzetters, kranen, er een waar feest van.

Dipro Events zal Euromodelbouw 2023 opnieuw tot een mega succes maken. Wij streven ernaar om voor u het aanbod en de animatie nog beter te maken dan op de vorige editie.

De vele duizenden bezoekers zullen er kunnen genieten van alle facetten van de modelbouw. Als volleerd piloot mogen ze zelf de knoppen bedienen en er met R/C modellen varen, rijden en vliegen. Iedereen kan zijn kindertijd her/beleven en genieten van ongelooflijke Lego creaties, kermissen, circussen, meccano, Fisher technic, papier- en lucifer modelbouw, poppenhuizen,...

Ook de modeltrein liefhebbers zullen op deze nieuwe editie smullen bij het aanschouwen van de werkende modeltreinbanen uit verschillende landen en in diverse schalen. Daarnaast zijn de meeste producenten van modeltreinen en scenery-materialen aanwezig. Voor de echte liefhebber is er ook de grote internationale verkoop- en 2de-handsbeurs.

Deze beurs trekt standhouders uit gans Europa. De beursprijzen zijn ongewijzigd. Indien er nog vragen zijn, kan u ons eenvoudig contacteren.
We hopen jullie te mogen verwelkomen in november 2023 op de Euromodelbouw Expo te Genk!

   Volg ons op Facebook!


Reserveer uw stand