20 - 21 november 2021
LIMBURGHAL GENK (BE)

Met grote internationale verkoops- en 2de handsbeurs!

Euromodelbouw 2021

Op zaterdag 20 en zondag 21 november 2021 (telkens van 10 tot 18u) kan iedereen weer wegdromen op de grootste modelbouwbeurs van België. In de Limburghal te Genk maken honderden met radio-controle gestuurde boten, trucks, drones, vliegtuigen, auto's, duikboten, helikopters, tanks, grondverzetters, kranen, er een waar feest van.

De Hoeseltse Treinclub, die het evenement jarenlang tot een succes maakten, heeft in 2019 de fakkel doorgegeven aan Dipro Events, één van de leading beursorganisaties in Vlaanderen. Met dezelfde opzet als voorheen en met enorme spirit zal Dipro Events de Euromodelbouwbeurs 2021 weer tot een mega succes maken.

De vele duizenden bezoekers zullen er kunnen genieten van alle facetten van de modelbouw. Als volleerd piloot mogen ze zelf de knoppen bedienen en er met R/C modellen varen, rijden en vliegen. Iedereen kan zijn kindertijd her/beleven en genieten van ongelooflijke Lego creaties, kermissen, circussen, meccano, Fisher technic, papier- en lucifer modelbouw, poppenhuizen,...

Ook de modeltrein liefhebbers zullen op deze nieuwe editie smullen bij het aanschouwen van de werkende modeltreinbanen uit verschillende landen en in diverse schalen. Daarnaast zijn de meeste producenten van modeltreinen en scenery-materialen aanwezig. Voor de echte liefhebber is er ook de grote internationale verkoop- en 2de-handsbeurs.

in trekt standhouders uit gans Europa. De beursprijzen zijn ongewijzigd. Indien er nog vragen zijn kan u ons eenvoudig contacteren.
We hopen jullie te mogen verwelkomen in november 2021 op de Euro Model Expo te Genk!

   Volg ons op Facebook!


Reserveer uw stand